Устаткування для шокової заморозки: Україна може вибрати краще!

Камера шокової заморозки — це унікальні пристрої, які забезпечують оперативне «консервування» готової продукції, сировини, напоїв та ін. Однак процес заморозки не передбачає використання консервантів, а мінімальні терміни дозволяють забезпечувати товарний вид і цінність продуктів. Устаткування для шокової заморозки, наприклад така http://nordes.com.ua/?tr=kamera-shokovoq-zamorozki, вважає за краще вибирати у надійної компанії, яка тісно співпрацює з різними підприємствами.

Сфера використання

Використовувати камеру шокової заморозки вигідно і зручно відразу в декількох галузях:

  • Промислової і виробничої.
  • Харчової та торгової.
  • Хімічної та медичної.
  • Сільськогосподарської та логістичної, пр.
Способы онлайн оплаты за интернет

Запропоновані для глибокої заморозки камери відповідають всім вимогам безпеки і надійності. Це уніфіковані прилади, які дозволяють зберігати цінність продукції.

Коли використання необхідно?

Застосовувати агрегати зручно і вигідно, оскільки вони дозволяють:

  • Транспортувати товар до місця використання.
  • Значно збільшувати термін використання продукції.
  • Зберегти свіжість і поживну, харчову цінність продуктів, напівфабрикатів, м’яса та ін.
  • Забезпечити товарний вигляд продукції.
  • Виключити пересихання, процеси гниття, усихання товару.

Конструкція пристроїв унікальна, вона дозволяє тривалий час зберігати продукцію в незмінному вигляді, чим і користується велика кількість компаній.

Где можно купить тентовую ткань ПВХ?

Який тип пристрою вибрати?

На вибір клієнтам запропонована техніка, яка відрізняється конструктивними особливостями. Запропоновані агрегати можуть бути такого типу:

  • Тунельного — припускає рух продуктів по конвеєрній схемою.
  • Стандартного — має вигляд звичайної / класичної замкнутої камери.

Використовувати той чи інший вид рекомендується з урахуванням особливостей зберігається товару. На вибір представлені варіанти для оперативного заморожування і тривалого зберігання м’яса, риби, напівфабрикатів, продуктів кулінарії, ягід і фруктів. Деякі пристрої спрацьовують досить швидко — вже в перші 60 хвилин повністю заморожують продукт і переходять в економний режим зберігання. І якщо в першому випадку температура може досягати -25 … -40 градусів, то з часом вона буде підтримуватися на рівні 8. Оперативний процес дозволяє виключити псування продуктів, забезпечує їх збереження і гарантує підтримку оптимального товарного вигляду. Збережена продукція куди охочіше купується покупцями, і були вони вилучені втрати прибутку.