Як краще приготувати червоного снеппера

Червоний снеппер – ароматна біла риба, відмінна на смак посмажена з зеленню. Оскільки філе червоного люциана дуже тоненьке, рибу зазвичай смажать цілком, щоб ні шматочка м’яса не пропало. Якщо ви віддаєте перевагу не купувати цілу рибу, можна запікати, обсмажувати або смажити у фритюрі філе.

Випікання цілого снеппера

Виберіть цілу рибу. Є багато різновидів снеппера, але у червоного снеппера відмінна яскраво-червона схожа на метал шкіра, яка розпливається рожевим біля живота. Коли ви обираєте цілого снеппера, шукайте той, який прозорий і червоний. М’якоть повинна бути твердою на дотик.

Снеппер став настільки всюдисущим, що його часто використовують як сукупне поняття для будь-якого виду білої риби. З цієї причини його, як правило, не правильно маркують, так само як менш бажану рибу, подібну груперам. Коли ви купуєте снеппер, не забудьте зробити це у надійного торговця рибою, так щоб ви знали, що купуєте справжню рибу. З вибором вам можуть допомогти у компанії OCEANICA GROUP (http://oceanica-ua.com).

Вам знадобиться близько ¾ цілого Снеппера на порцію.

Розігрійте духовку до 180 ° C. Будьте впевнені, що вона повністю прогрілася, перш ніж покласти в неї рибу.
Підготуйте форму для випічки. Виберіть металеву, скляну або керамічну форму для випічки або блюдо, яке досить велике, щоб вмістити рибу. Застеліть форму алюмінієвою фольгою, щоб запобігти рибу від прилипання.
Присипте  рибу спеціями. Червоний снеппер чудовий з легкими приправами, які доповнюють його свіжий смак. Посипте сіллю, перцем і лимонним соком за смаком усередині  риби. Додайте шматочки вершкового масла всередину риби, щоб тримати її вологою, поки вона запікається. Приправте зовні додатково сіллю і перцем.
Якщо ви хочете, щоб у страви був трав’яний смак, додайте гілочки чебрецю, розмарину або базиліка всередину риби.
Для завершення страви, розкладіть нарізані моркву, цибулю чи картоплю навколо риби в форму для випічки. Овочі будуть готуватися разом з рибою.
Випекайте рибу. Поставте форму для випічки в духовку і готуйте рибу протягом 45 хвилин, або поки риба повністю не приготується. Трохи складно сказати, чи готова риба, але ви знаєте, що вона готова, коли м’якоть більше не прозора.
Через 40 хвилин або близько того, перевірте рибу, щоб побачити, якщо вона готова. Ви можете обережно відтягнути назад м’якоть вилкою. Якщо вона біла і легко відшаровується, вона готова. Якщо вона все ще трохи гумова, їй потрібно більше часу.
Поверніть її в духовку, якщо їй потрібно більше часу, потім перевірте знову через п’ять або десять хвилин.
Переложіть рибу на тарілку і подавайте. Цілий червоний снеппер виглядає вражаюче на блюді в оточенні свіжих гілочок трав. Для подачі, використовуйте сервировочную вилку або ложку, щоб скласти рибу на окремі тарілки.