У ЗСУ заявили про часткове виведення російських військ із деяких районів Харківщини

На Харківському напрямку російське командування намагається виводити свої підрозділи з районів Вовчанська, Тихого та Глибокого, оскільки вони частково втратили боєздатність. Про це заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”.

Український військовий зазначив:

“Противник намагається виводити свої підрозділи, які були в районах Вовчанська, Тихого та Глибокого через те, що вони частково втратили боєздатність, тому що Сили оборони там надійно тримали оборону і досить вдало їх розбили. Можна сказати, що РФ частково виводить деякі підрозділи на доукомплектування, бо вони небоєздатні”.

Волошин додав, що російська армія на цьому напрямку використовує авіацію, застосовуючи керовані авіабомби та некеровані ракети по містах та селах Харківської області – Липці, Зелене, Ненудне, Шейкова, Зелений Гай та Борова:

“Якраз на тому напрямку ворог за минулу добу здійснив 21 авіаудар, скинувши 32 КАБи. Сили оборони мужньо і надійно протистоять ворогові на цьому напрямку. спецтехніку та 42 БПЛА та 18 укриттів разом із ворогом”.