Електромобіль Mercedes-Benz EQS — перший представницький седан класу «люкс»

Асортимент на авторинку наразі актуальних моделей з електродвигунами росте, поповнюється яскравими та ексклюзивними новинками.

Однією з них став автомобіль Mercedes Benz EQS, унікальний як із погляду дизайну, так і в плані оснащення. У цій статті оглядово ознайомимо з особливостями екстр’єру, оснащення та інтер’єру цього авто, й зосередимо увагу на його технологічності та ергономіці.

 

Нова концепція дизайну EQS V297

Фахівці вражені дивовижною розкішшю цього представника серії EQ. Представницький седан електричної лінійки Mercedes-Benz характеризує унікальна модульна архітектура й надзвичайна елегантність.

Загалом новітній електрокар EQS https://www.mercedes-benz.ua/models/eqs-v297-804/ притягує погляд кількома креативними дизайнерськими рішеннями:

  • плавні обриси та протяжна, дугоподібна лінія кузова, що надає автівці підкресленої елегантності й витонченості;
  • облицювання радіатора глибокогоглянцевого чорного кольору, декороване по центру трипроменевою зіркою;
  • світлові смуги з фронтального та тильного боку авто додають електрокару неймовірної вишуканості й упізнаваності особливо у темний час доби.
  • презентабельний салон, обладнаним комфортною підсвіткою із 64 варіантами кольорів, ідеально зручні багатоконтурні сидіння та розважальна система MBUX останнього покоління для пасажирів.

 

Електричний седан Mercedes EQS від AMG представлений моделлю Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+,  Автомобіль вирізняє збільшена потужність та наявність повного приводу. Таке рішення надало її ходовим характеристикам досконалості, адаптованості до руху в максимально складних дорожніх умовах.

Технічні інновації — для впевненості та комфорту

Розробники бренду підійшли до оснащення авто Мерседес EQS з типовою німецькою педантичністю, зосередившись на його надсучасній технологічності та ергономіці.

У результаті новинка отримала функціонал з системами розумної електроніки останнього покоління:

  • керування задніми колесами з регуляцією кута повороту в діапазоні 4,5° — ця технологія дозволила поліпшити зчеплення з дорогою та значно підвищити маневреність седана, в тому числі під час паркування;
  • помічник в управлінні, що реагує на мову тіла — цими здібностями, які підвищують безпеку водія і пасажирів, наділений асистент салону MBUX;
  • інтелектуальні датчики, передбачені пакетом допоміжних систем Плюс — частково автоматизують процес водіння і спрацьовують за ризикованих обставин, наприклад, запобігають зіткненню з іншими учасниками дорожнього руху;
  • гіперекран MBUX Hyperscreen, що містить 3 сенсорні дисплеї, злиті в один — їхніми плюсами є миттєвий тактильний відгук та модернізований інтуїтивний інтерфейс, комфортний у керуванні.

 

Додатково новий електро Мерседес EQS https://www.mercedes-benz.ua/ може пишатися своїм солідним ресурсом пробігу на одному заряді (до 785 км) та оперативністю його відновлення на станціях швидкого заряджання — цей процес займає до 40 хвилин.