З чого складається рідина для под систем?

 

З чого складається рідина для под систем?

Склад жижи для пода для всіх видів електронних сигарет однаковий, неважливо на чому парує вейпер – на потужному девайсі або малопотужній Pod-системі. Усі рідини складаються з пропіленгліколю, рослинного гліцерину, ароматизатора та нікотину. Останній компонент потрібен не всім, лише тим, хто віддає перевагу міцним рідинам. Але чому їх тоді така величезна кількість, у чому різниця? Жижі salt розрізняють ці фактори:

  1. Співвідношення гліцерину та пропіленгліколю. Дозування та різні пропорції цих компонентів впливають на властивості рідини. Наприклад, якщо додати більше гліцерину, то вейп видаватиме більше пари. Якщо в перевазі буде пропіленгліколь, то вейпер чіткіше відчуватиме смак і міцність рідини, він їх ніби посилює.
  2. Концентрація ароматизаторів. Якийсь виробник додає більше аромок для яскравості, хтось не ризикує і робить рідину швидше фоновою. Справа в тому, що якщо перебрати з ароматизатором у складі, то він віддаватиме чимось хімічним у післясмаку, а значить враження від паріння можуть бути зіпсовані.
  3. Дозування нікотину. Тут варто відзначити, що існує два види нікотину – органічний та сольовий. Перший дає суттєвий удар по горлу та велику кількість пари. Другий м’якший і швидко насичує організм нікотином. Міцність рідини залежить від дозування, є кілька градацій – від найлегшої і до найміцнішої. Сольова рідина для под систем 25 мг – це легка консистенція, а рідина для под систем 50 мг – найбільш міцна.
  4. Різні смаки. У вейпінгу можна знайти що завгодно – пироги, чізкейки, шоколадні цукерки, газовані напої, екзотичні фрукти, відомі тютюнки, морозиво, квіти, алкоголь. Всі ці смаки від різних виробників можна знайти в магазині Vaper`s Lab, як офлайн, так і в інтернеті. Компанія виробляє свої рідини, які можуть приємно здивувати навіть досвідчених вейперів.

Всі ці фактори впливають на різноманітність рідин. Необхідно лише визначитися зі своїм улюбленим смаком і вибір здаватиметься вже не таким складним завданням.

Чому для под системи потрібна спеціальна рідина, а не будь-яка?

Залити в под можна будь-яку рідину, тільки якщо вона буде густою і безнікотиновою, то сенсу парити її не буде. Вона відразу випарується, не встигнете відчути і смак. У поди заливають лише міцну рідину, яку не можна заливати у пристрої кальянного типу. Завдяки сигаретній затяжці та невеликому резервуару, вейпер не зможе отримати нікотинове передозування. Паріння має бути безпечним!