Водостічна система Bryza — оптимальне рішення для захисту будівлі

Окрім вибору якісної покрівлі та її монтажу, важливо дбати й про додаткові елементи даху. Зокрема про систему відводу води під час сезонних опадів, яка захистить стіни та фундамент від вологи. Компанія «Світ покрівлі» пропонує допомогу. Тут можна купити водостічну систему Bryza від польського виробника Cellfast. Таке приладдя підійде не лише для будинку, але й для альтанок та великих промислових будівель.

Система виготовлена з якісного ПВХ. Матеріал досить гнучкий, він витримує великі навантаження. Його еластичність також захищає елементи від руйнування взимку. Ринва може розширюватися під тиском льоду, а потім повертатися до своєї звичайної форми. Така система активно використовується в Європі. Зокрема, її встановлюють будівельники Німеччини, Франції, Польщі, Угорщини, Словаччини та інших країн. Чим зумовлена популярність матеріалів від Bryza:

  • невисока ціна робить їх доступними для більшості споживачів;
  • легкий монтаж дозволяє встановити систему самостійно, використовуючи мінімум інструментів;
  • точні розміри допомагають правильно розрахувати і закупити достатню кількість матеріалів, уникаючи додаткових витрат;
  • надійність і герметичність захищає від протікань;
  • звукоізоляційні властивості сприяють поглинанню шуму від крапель дощу.

Крім того, водостічна система Bryza стійка до корозії та деформації, вона чудово зберігає колір протягом тривалого часу і не потребує заміни. Її рекомендовано до використання навіть у районах з підвищеною вологістю повітря. Термін використання конструкції сягає від 15 до 30 років. Виробник дає гарантію на товари до 10 років.

Водостічна система Bryza за прийнятною ціною

На сайті компанії «Світ покрівлі» представлено великий асортимент продукції цього польського виробника. Зокрема, тут ви знайдете: воронки ринви, заглушки, коліна, люки для чистки, муфти та багато чого іншого. Система нагадує конструктор, елементи якого легко поєднуються між собою. До того ж до кожного комплекту додається інструкція, в якій докладно описаний процес збирання та монтажу. Виробник пропонує кольорову палітру з 8 відтінків. Можна підібрати водостік Bryza, який буде гармонійно доповнювати колір покрівлі.

Для замовлення елементів, достатньо додати їх у «Корзину» та вказати кількість одиниць товару. Якщо у вас виникнуть запитання, їх можна задати кваліфікованому менеджеру. Для цього зателефонуйте за номером, вказаним на сайті, або замовте безкоштовний дзвінок, вказавши номер свого телефону у вікні, яке з’явиться після натискання відповідної кнопки зверху сторінки. При потребі спеціалісти допоможуть розрахувати кількість необхідних елементів. Ви маєте також можливість замовити професійний монтаж системи від майстрів «Світ покрівлі». Можете забрати замовлення самі зі складу компанії або товар прибуде у поштове відділення вашого міста. Оплатити його можна будь-яким зручним способом.