Для чого потрібна АСКОЕ?

Щоб грамотно та правильно витрачати електричну енергію, необхідна точність, автоматизація процесу та оперативність. Тільки після створення відповідних умов можна комфортно споживати енергетичні ресурси. Для цього фахівцями була розроблена універсальна автоматизована система АСКОЕ, яка дозволяє проконтролювати витрати електрики на підприємстві.

АСТОЕ являє собою систему, створену для комерційного обліку ресурсів. Вона здатна полегшити робочий процес. Якщо ви тільки зараз стали замислюватися про установку системи, то повинні знати, що грамотне застосування обладнання дозволить у найкоротші терміни аналізувати інформацію та приймати правильні рішення, стосовно споживання електрики. У будь-який час ви зможете перевірити поточний баланс, провести необхідні розрахунки.

На думку експертів, автоматизовану систему обліку електроенергії слід впроваджувати на таких будівельних об’єктах, де точки споживання розташовані у різних місцях, але вони підключені до однієї мережі. Яскравими прикладами можуть служити підприємства, гаражні кооперативи, багатоповерхові будинки та котеджні селища.

Які можливості надає АСОЕ для підприємств?

Якщо встановити систему на великих підприємствах промислового сектора, в аеропортах, транспортних компаніях, то можна буде регулярно збирати дані з усіх лічильників, які встановлені в організації. Оскільки вся інформація буде надходити відразу на комп’ютер, то вам не знадобиться людина, яка буде записувати свідчення та стежити за працездатністю лічильників. Таким чином ви зможете скоротити кадровий склад на одну одиницю, а також виключити людський фактор із даного процесу. Обробка актуальних відомостей здійснюється за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення.

Де придбати систему обліку енергоресурсів АСКОЕ?

З кожним роком ціни на електричну енергію ростуть, тому фахівці намагаються розробити нові технології, які допоможуть ефективно контролювати витрату ресурсів та оптимізувати кількість витрат. Якщо ви хочете придбати та впровадити систему для обліку енергії, то скористайтеся пропозицією компанії «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН». До основних видів діяльності фірми можна віднести:

  • поставку електрики і газу;
  • впровадження АСКОЕ;
  • прогнозування генерації СЕС.

Для отримання більш докладної інформації зв’яжіться з представниками організації.