Як вибрати компактний позашляховик?

Якщо вам потрібно щодня їздити по бездоріжжю або поганий дорозі, якщо ви любите активних відпочинок і подорож за містом, потрібно вибрати позашляховик. Не завжди потрібен габаритний і комфортний позашляховик, наприклад, Toyota Land Cruiser. Іноді досить компактною і зручною машини для комфортних поїздок з точки «А» в точку «Б».

Компактних позашляховиків на ринку не так багато. Якщо не розглядати вітчизняний автопром, наприклад, Ниву (Lada і Chevrolet), залишається всього кілька китайських варіантів або дорогі паркетники від провідних автомобільних виробників (Audi Q3, BMW X3 і X1).

Не поспішайте засмучуватися і відмовлятися від покупки транспортного засобу з цього класу. На ринку з’явилася оновлена ​​версія легендарного Сузукі Джимні. Автомобіль цікавий, тому що поєднує сучасну технологічність, корисні для користувача функції і при цьому дуже надійний, з високим кліренсом, рівнем прохідності.

Автомобіль готовий підкорювати нові висоти, ставити нові особисті рекорди з подорожей. Якщо ви давно мріяли про придбання такого автомобіля для заміських поїздок по бездоріжжю, для подорожей по горах і іншим нерівностях, рекомендуємо придивитися до новинки від компанії Suzuki. На офіційному сайті ви знайдете корисну та актуальну інформацію про транспорт, зможете порівняти модель з конкурентами і визначитися з кращим транспортним засобом для свого хобі.

Сузукі Україна пропонує оригінальні автомобілі відомої компанії. Вибирайте найкращий транспортний засіб для сім’ї, для відпочинку і щоденних поїздок. У модельному ряді компанії Suzuki ви знайдете автомобілі різного класу і рівня. Ознайомтеся з технічними характеристиками і вирушайте в автосалон, щоб на власні очі оцінити сучасний транспорт.